سامانه ارسال پیام صوتی پیشرفته: مزایا، معایب، کاربردها و آینده

ارسال پیام صوتی

پیامک صوتی که از طریق پنل قابل ارسال به شماره تلفن های همراه و ثابت است، یکی از روش های نوین تبلیغاتی به شمار می رود. سال هاست که افراد جامعه با انواع تبلیغات تصویری و متنی رو به رو هستند و با توجه به تعدد این نوع تبلیغات، اثرگذاری آنها نیز کمتر شده است. ارسال پیامک صوتی با توجه به هزینه پایین و تاثیر بالایی که دارد، امروزه یک ابزار تبلیغاتی جذاب به شمار می رود و بخش عظیمی از بازار را در اختیار خود قرار داده است. در ادامه این مقاله، درباره راهنمای ارسال پیام صوتی صحبت خواهیم کرد.

این نوع پیام به شما این امکان را می دهد که ارتباط نزدیک تری با مخاطبین خود برقرار کنید و با صدا و لحن خودتان پیامتان را منتقل کنید. با ارسال پیام به صورت صوت به مخاطبین خود احساس ارزشمندتر بودن خواهید داد. ارسال پیام صوتی باعث میشود مخاطب شما رابطه صمیمانه تری با برند شما برقرار کند چراکه در پیام صوتی میتوان احساسات را نیز منتقل کرد و مخاطب را تحت تاثیر قرار داد، کاری که در پیام های متنی کمتر میتوان انجام داد. بزرگترین مزیت پنل پیام صوتی، ارسال به خطهای تلفن ثابت علاوه بر شماره تلفن های همراه می باشد که میتواند طیف گسترده تری از کاربران را شامل شود.

مزیت ارسال پیامک صوتی چیست؟

مهم‌ترین مزیت استفاده از پنل ارسال پیام صوتی آن است، دیگر بلک لیست معنا ندارد زیرا سامانه پیامکی با تمام مخاطبین شما تماس میگیرد و صدای شما را پخش می‌کند بنابراین خیالتان راحت است حتی افرادی که دریافت پیامک تبلیغاتی را مسدود کرده‌اند نیز از پیام تبلیغاتی شما مطلع می شوند. البته با استفاده از خط خدماتی نیز می توان از بلک لیست عبور کرد اما مزایای پیامک صوتی بسیار بیشتر از این است. در ادامه با مزیت های این روش پرکاربرد تبلیغاتی بیشتر آشنا می شوید.

هزینه پیامک صوتی از پیام متنی کمتر است!

معمولا هزینه ارسال پیامک صوتی کمتر از هزینه ارسال پیام متنی است. به علاوه شما در هر صفحه پیامک متنی تنها می توانید ۷۰ کاراکتر متن را به صورت فشرده برای مخاطب ارسال کنید، در صورتی که در هر دقیقه از پیام صوتی قادرید حجم وسیعی از اطلاعات را به وی انتقال دهید.

پیام صوتی انبوه، مزاحمت و شکایت

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد که شرکت تبلیغاتی که با تماس‌های صوتی با مشترکان مزاحمت ایجاد کرده بود، شناسایی و به اپراتور مربوطه جهت برخورد با این شرکت اخطار داده شده است.

افزایش شکایت کاربران درباره پیامک‌های گاه‌وبی‌گاه تبلیغاتی موجب شد مسوولان فکر چاره‌ای برای جلوگیری از اینگونه مزاحمت‌ها کنند، اما برخی شرکت‌ها تماس را جایگزین کرده‌اند؛ بنابراین شاید شما هم، چندین تماس‌ صوتی تبلیغاتی مزاحم دریافت کرده باشید.

اخیرا و به دنبال گلایه کاربران از افزایش برقراری تماس‌های تبلیغاتی صوتی از سوی برخی اپراتورها، وزیر ارتباطات اعلام کرد که به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دستور پیگیری این موضوع را داد.

آینده تماس صوتی انبوه در ایران

در این راستا رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در یکی از شبکه‌های اجتماعی داخلی اعلام کرد که در نتیجه پیگیری این موضوع، شرکت تبلیغاتی که این مزاحمت را ایجاد کرده بود، شناسایی و به اپراتور مربوطه جهت برخورد با این شرکت و نظارت بیشتر بر عملکرد مشترکین مشابه اخطار داده شد. همچنین در جهت جلوگیری از موارد مشابه موضوع به همه اپراتورها جهت نظارت بر عملکرد مشترکین خود ابلاغ شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *